Gladiator X520-A Black Edition T3b

Gladiator X520-A Black Edition T3b

Black Edition – spolehněte se na mě Gladiator X520-A se stal za léta prodeje doslova legendou na všech kontinentech světa. Verze Black Edition je připravena pro ty, kteří mají rádi klasiku osvědčenou léty tvrdé práce. Dostupnost je pouze v černé barvě.

skladem
129 990 Kč
107 430 Kč bez dph
  

DELŠÍ DVOJČE

Prodloužená verze se bez omezení plně postará o dvoučlennou posádku. Díky silnému výkonu a správně naladěnému točivému momentu nezná tento Glad překážky, a to ani tehdy, máte-li plně naložené boxy na obou koncích. Jedna z nejlepších alternativ ve střední třídě užitkově – zábavných čtyřkolek.

Klíčové vlastnosti

Motor, podvozek, design a vlastně celá použitá technika se sama nabízí jako spolehlivé a silné pracovní nářadí vybavené hliníkovými disky kol, tažným zařízením a silným navijákem.

Motor

Léty osvědčený a inovovaný jednoválec se silným kroutícím momentem řídí vstřikování BOSCH. Vyznačuje sa nízkou spotřebou a vysokou efektivitou.

Variator CVTech

Spolehlivý kanadský variator CVTech zajišťuje lineární přenos výkonu na kola.

Ocelové nosiče

Systém ocelových nosičů vpředu i vzadu umožňuje převoz různých věcí s jednoduchým kotvením příslušenství jako jsou boxy či různý náklad.

Dokonalé pohodlí

V nabídce je dlouhá i krátká verze. Pokud se strojem pouze pracujete, krátká verze je vhodná, pokud na čtyřkolce jezdíte v tandemu, dlouhá verze poskytuje daleko větší komfort posádce.

Naviják

Naviják s bočními rolnami je užitečným doplňkem pro každý den.

Pohon všech kol

Možnost volby pohonu kol 4×4, přední uzávěrka, vzadu rozvodovka.

Prémiová záruka

Prodloužená záruka 5 LET / 10.000 km platí při zakoupení čtyřkolky CFMOTO Gladiator v prodejní síti Journeyman CZ v ČR a SR pro všechny nové zákazníky (první majitel) bez rozdílu zda je fyzická osoba, či podnikatel.

Motor

4-taktní, 4-ventilový jednoválec, SOHC

Objem

500 ccm

Vrtání x zdvih

91 mm x 76,2 mm

Převodovka

Automatická CVT – variátor / uzamykatelný přední diferenciál / převody P/R/N/H/L (parkovací/zpětný chod/neutrál/rychle vpřed/terénní redukce)

Odpružení P / Z

Nezávislé, seřiditelné odpružení / Dvojitá ocelová A-ramena

Brzdy

Kotoučové hydraulické

Nádrž

15 l

Suchá hmotnost

358 kg

Délka

2300mm

Šířka

1100 mm

Výška

1350 mm

Rozvor

1460mm

Přední pneu

25×8-12

Zadní pneu

25×10-12

Barva-old : Černá