Gladiator X625 EURO 5

Gladiator X625 EURO 5

Výrobce: CFMOTO

!PŘÍSLUŠENSTVÍ V HODNOTĚ 15000 CZK ZDARMA! PŘEDNÍ A ZADNÍ OCHRANNÝ RÁM + PLEXI ŠTÍT Nejsilnější a nejmodernější jednoválec CFMOTO, kterému rakouské studio Kiska darovalo unikátní design. Uhlazenost křivek spolu s výrazem bojovníka dostaly X625 do pozice TOP světového designu čtyřkolek. Design přímo navazuje na robustní podvozek, výkon motoru a převodové ústrojí. X625 jako celek, je výsledek moderní generační vlny a všem dokazuje, že ani u čtyřkolek neexistují v tomto směru žádné hranice. Gladiator X625 jako stroj nezná překážky, nezná kompromisy. Nepozná pracovní odvětví, ve kterém by neuměl pomoci.  

Nejprve vyberte variantu

194 990 Kč
161 149 Kč

KRÁTKÁ

Krátká verze se vyznačuje skvělým manévrováním v omezených prostorách.

Klíčové vlastnosti

Nejnovější generace nejvýkonnějšího jednoválce s unikátním designem z dílny rakouského studia KISKA Design. Moderní displej dovoluje připojení a ovládání chytrého telefonu prostřednictvím Bluetooth technologie.

Navrženo studiem KISKA

Design X625 globálně prezentuje nejmodernější trendy v této oblasti.

Evoluce designu

Atraktivní LED světelná rampa vzadu, je unikátní demonstrací toho, že na čtyřkolce nic není nemožné.

LED světla

LED osvětlení vpředu i vzadu produkuje výrazně silné a jasné osvětlení za každých povětrnostních podmínek.

Variator CVTech

Kanadský bezspojkový variátor CVTech je klíčovým technickým prvkem pro optimální jízdu v každých podmínkách.

Displej

Moderní LCD displej dovoluje připojení a ovládání chytrého telefonu prostřednictvím Bluetooth technologie, zároveň dovoluje váš chytrý telefon ovládat pomocí tlačítek (příjem/ukončení hovoru). Všechny palubní údaje (12 hodnot) jsou mimořádně transparentní.

Odpružení

Konstrukčně X625 umožňuje vysoké nájezdové úhly, přičemž progresivní pružení a posilovač řízení vytvářejí v terénu kobercový pocit z jízdy. Pružení nejnovější generace je nastavitelné v 5-ti stupních.

Naviják

Naviják ovládaný z místa řidiče o síle 3000 lbs, je u strojů CFMOTO Gladiator samozřejmou výbavou.

Posilovač řízení EPS

X625 používá inteligentní – progresivní posilovač řízení. V různých rychlostech posilovač pracuje odlišně a tím odlehčuje zatížení a únavu rukou řidiče.

Prémiová záruka

Prodloužená záruka 5 LET / 10.000 km platí při zakoupení čtyřkolky CFMOTO Gladiator v prodejní síti Journeyman CZ v ČR a SR pro všechny nové zákazníky (první majitel) bez rozdílu zda je fyzická osoba, či podnikatel.

Motor

Moderní jednoválec s nejmodernějšími technologiemi řídí vstřikování BOSCH. Plynulý nárůst výkonu, vysoký kroutící moment, minimální emise, nízká spotřeba.

Motor

4-taktní, 4-ventilový jednoválec, SOHC

Objem

580ccm

Vrtání x zdvih

91 mm x 89,2 mm

Převodovka

Automatická CVT – variátor / uzamykatelný přední diferenciál / převody P/R/N/H/L (parkovací/zpětný chod/neutrál/rychle vpřed/terénní redukce)

Odpružení P / Z

Nezávislé, seřiditelné odpružení / Dvojitá ocelová A-ramena

Brzdy

Kotoučové hydraulické

Nádrž

18 l

Suchá hmotnost

375 KG

Délka

2085mm

Šířka

1180mm

Rozvor

1280mm

Přední pneu

25×8-12

Zadní pneu

25×10-12

Výrobce : CFMOTO