PEUGEOT TWEET 125i STANDARD Černá

PEUGEOT TWEET 125i STANDARD Černá

Výrobce: Peugeot

Tweet je jasnou volbou pro zákazníky hledající značkový, nenáročný skútr. Jeho poměr ceny a užitné hodnoty je prvotřídní! Už pro modelový rok 2021 došlo k výraznému zvýšení výkonu na 8,4 kW, což v kombinaci s nízkou provozní hmotností znamená výrazné oživení tohoto oblíbeného modelu. Mezi hlavní benefity modelu Tweet patří bezesporu velká kola, nenáročná údržba, praktičnost a především spolehlivý provoz. Svému uživateli nabízí komfortní podvozek, lineárně naladěný motor, plochou podlahu s háčkem na zavěšení tašky, úložný prostor pod sedlem s možností otevření z řídítek bez nutnosti vypínat motor nebo uzamykatelnou přihrádku pod řídítky. V najdete větrný štít, zavazadlový box v různých velikostech a další šikovné doplňky. Velkou výhodou je, že není potřeba dokupovat zadní nosič, tím je Tweet vybaven už z výroby.

Vyber variantu produktu - Barva

skladem
69 990 Kč
57 843 Kč bez dph
  

Tweet se díky kompaktním rozměrům, velkým 16" kolům a své spolehlivosti řadí k nejprodávanějším modelům od Peugeotu. Se svým nestárnoucím neo-retro designem s typickými designovými prvky Peugeotu, jednoduchému ovládání a francouzskou nonšalantností sobě vlastní je vhodným skútrem pro každého, kdo shání každodenního, nenápadného a přitom spolehlivého společníka s prvotřídním poměrem výkon/cena.

Svému uživateli nabízí komfortní podvozek, lineárně naladěný motor s variátorem, plochou podlahu s háčkem na zavěšení tašky, úložný prostor pod sedlem s možností otevření z řídítek bez nutnosti vypínat motor nebo uzamykatelnou přihrádku pod řídítky. Velkou výhodou je také zadní nosič, který je součástí výbavy a není nutné ho dokupovat.

Typ motoru:4 takt
Objem:125 ccm
Výkon:8,4 kW při 8 500 ot./min.
Kroutící moment:10,3 Nm při 6 500 ot./min.
Maximální rychlost:99 km/h
Spotřeba:2,4 l/100 km
Chlazení:Vzduchem
Palivový systém:Elektronické vstřikování
Emisní norma:Euro 5
Brzdný systém:ABS+SBC
Přední brzda:Kotoučová, 226 mm
Zadní brzda:Kotoučová, 226 mm
Přední kolo:110/70-16
Zadní kolo:110/70-16
Délka:2 000 mm
Šířka:690 mm
Výška:1 125 mm
Rozvor:1 330 mm
Pohotovostní hmotnost:120 kg
Objem palivové nádrže:5,2 litru
Výška sedla:790 mm
Přední vidlice:Hydraulická teleskopická vidlice
Zadní tlumič:Nastavitelný dvojitý hydraulický tlumič
Typ motocyklu:Skútr
Převodovka:Automatická
Výrobce:Peugeot Motocycles

Výrobce : Peugeot
Barva-old : Jet Black