BUNDA MONTREAL 4.0 DRY2DRY™, OXFORD (ČERNÁ/ŠEDÁ/ŽLUTÁ FLUO)

BUNDA MONTREAL 4.0 DRY2DRY™, OXFORD (ČERNÁ/ŠEDÁ/ŽLUTÁ FLUO)

Cestovní bunda MONTREAL Dry2Dry™ je textilní bunda z kategorie Adventure s klimatickou membránou, která odolává větru a dešti. Díky vnějšímu materiálu HD-poly je velmi odolná proti prodření. Komfort za chladného počasí zajišťuje termální vložka a naopak za teplého počasí jsou k dispozici uzavíratelné ventilace pro optimální proudění vzduchu. Bundu lze plně přizpůsobit uživateli, a to díky možnosti nastavení šíře pasu, rukávů a límce. Díky reflexním prvkům je bunda dobře vidět i za snížené viditelnosti. Bundu MONTREAL 4.0 lze propojit s jakýmkoliv modelem kalhot od značky Oxford s možností propárování se souvisejícími kalhotami MONTREAL 4.0.

Vyber variantu produktu - Velikost

1 den
4 590 Kč
3 793 Kč bez dph

Konstrukce:

Vnější vrstva z polyesteru HD-poly - odolný polyester s úpletem 600D.Klimatická membrána Dry2Dry™ 10.000/20.000 (voděodolnost/prodyšnost).Odnímatelná termální vložka pro dobrou izolaci těla.6 x ventilace s voděodolnými zipy (2x hrudník, 2x předloktí, 2x záda).5x vnější kapsaSkryté švy pro vyšší pevnost.Kvalitní YKK zipy

Bezpečnostní prvky:

CE certifikované protektory kloubů.Zádový protektor dostupný jako doplňkové vybavení.Reflexní prvky pro lepší viditelnost.Zesílené prošívání typu Bar-Tack.

Komfort:

Strečové panely pro vyšší komfort.Nastavitelná šíře pasu a rukávů pomocí pásků.Dlouhá manžeta přes hlavní zip pro vyšší voděodolnost a zamezení poškrábání nádrže.Možnost přizpůsobení zapnutí límce až v pěti bodech.Možnost nastavení manžetKrátký zip pro propojení kalhot a bundy.

Velikost-old : L